^^Diari Nad^^

^^Diari Nad^^

Tuesday, February 5, 2013

Kek Kete?


Assalammualaikum sahabat..lama dah tak bercerita di sini..maaf agak sibuk sikit. Ini pun cerita lama yang baru nak dipaparkan..hehe..cerita lapuk. Tak apalah pada yang sudi nak baca silakan..pada yaang tidak sudi tak mengapa.

Birthday anak bongsu saya Neliez pada bulan December yang lalu  12/12/2012. Kek kereta yang direka khas dari kakaknya Natalie yang memang suka hias kek.

 
Agak-agak bolehlah kan ada lah rupa kereta sikit-sikit..


Kek ini kek red velvet..apa yang ada didapur itulah yang menjadi hiasan kek ini..biskut oreo jadi tayar kereta..



"Haa..kek kete?" tanya Neliez. "Bolehlah ye.." pujuk kakaknya. " Tak per lah baby suka tayar tu..baby nak..nak biskut oreo." kata Neliez



Inilah kakak Natalie yang bertungkus lumus menghasilkan kek untuk adik tercintanya. Alhamdulillah Neliez sudah pun masuk empat tahun..tapi masuk tahun ini 2013 Neliez sudah pun bersekolah tadika tahap satu berumur lima tahun..hehe rasa baru aje sambut birthday yang ke empat tahun.

7 comments:

  1. wah....bestnya kek tu...meriahnya sambutan birthday neliez ni..

    ReplyDelete
  2. Cantik kek tuu...
    Mesti sedapkannn

    ReplyDelete
  3. Kreatif juga tu...:)
    Tapi kalau nak betul2 rupa kereta, boleh request custom made fondant cake :)

    ReplyDelete
  4. Memang cantik, kreatif dan buat akak tak kan berdiet

    ReplyDelete
  5. wah cantik tu, lama x singgah sini , lately busy x dpt nak BW sagt !

    ReplyDelete