^^Diari Nad^^

^^Diari Nad^^

Wednesday, February 8, 2012

Terimakasih Allah


Sekadar renungan..


"Terimakasih Papa" kata anak-anak kerana bawa kami bercuti. "Sama-sama kita terimakasih pada Allah kerana Allah beri kita rezeki untuk sampai ke sini." jawab Papa.

Lalu kami semua sama-sama mengucapkan "Terimakasih Allah."

Kali terakhir kami ke sini pada tahun 2003. Pada masa itu hanya kami berempat, kini kami berenam. Syukur Ya Allah.

17 comments:

  1. Ehh..sama la nk gi sana jugak bercuti...

    Mesti seronokkan...byk membeli belah keee

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah selamat pergi dan kembali..
    tentu bnyk pengalaman manis yang ditempuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur dah pun balik..pglaman pahit pun ada..feri lewat 1jam, tunggu kete hmpir 2jam..namun redha dn syukur pgalamn manis byk

      Delete
  3. akak pun dah lama tak ke langkawi
    kami pergi waktu anak2 kecik dulu
    bila ke sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami gi ahad baru ni..byk gak perubahan di sana

      Delete
  4. Replies
    1. seronok lebih2 lg dgn org2 yg kita syg..mp bila lagi

      Delete
  5. Alhamdulillah syukur ya allah atas nikmat kurniaan NYA
    semoga akan berpeluang kesana lagi..Insyaallah

    ReplyDelete
  6. bebudak opis ni ajak g bulan 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke..bguslah ada plan dri awal, kami plan last minute tp alhamdulillah smpi sudah..smua dgn izin Allah kan

      Delete
  7. Alhamdulillah diberi kesempatan pergi bercuti..qema ni duk plan je nak g langkawi tapi tak sampai pun lagi, dah sarat tangguh lagi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby dlm tu nak pi jugak..kena tunggu dia kuar ye..moga qema serta keluarga dpt smpi ke langkawi..insyaAllah Amin

      Delete
  8. alhamdulillah...syukur di atas limpah dan kurniaNya..

    ReplyDelete